Kursevi

Kursevi na Beogradskoj Akademiji Lepote pažljivo su osmišljeni i predstavljaju mnogo više od običnih frizerskih edukacija! Tokom naših kurseva, polaznici dobijaju podršku Beogradske Adakademije Lepote od prvog dana, i ona traje tokom cele njihove karijere, a ne samo u toku trajanja kursa.

Cilj Beogradske Akademije Lepote je da studenti usvaje osnovne frizerske tehnike, nauče o nezi kože, posebna pravila vezana za higijenu, ali i o načinima kako se pronalaze novi klijenti i kako se ostvaruje kvalitetan odnos sa njima.

Tokom edukacije, planirano je da predavanjima prisustvuju gosti predavači – specijalisti u domenu dermatologije, marketinga, fotografije, javnog nastupa i mnogih drugih oblasti.

Na Beogradskoj Akademiji Lepote kursevima prisustvovaće pored specijalista iz Srbije i edukatori iz inostranstva. Na predavanjima oni će biti u prilici da svoje znanje direktno prenosu našim studentima.

Sistem obuke na Beogradskoj Akademiji Lepote osmišljen je po najvišem svetskom formatu – 10% teorije i 90% praktične nastave.